Mieszanki smakowe do wędlin podrobowych

Są to mieszanki smakowe zawierające przede wszystkim przyprawy naturalne oraz ekstrakty, dzięki którym uzyskujemy produkt o wysokich powtarzalnych walorach smakowych. Polecane są do pasztetów, salcesonów, pasztetowych i kiszek. Dodatek mieszanek smakowych do wędlin podrobowych wpływa również na ich atrakcyjny wygląd, szczególnie przy zastosowaniu przeźroczystych osłonek, podkreślając ich wysoką jakość.

Pasztet komplet

mieszanka funkcjonalno-smakowa do pasztetów

Obowiązuje od:18.05.2017
Opakowanie:1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Przysmak drwala

mieszanka smakowa

Obowiązuje od:18.02.2016
Opakowanie:1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

salceson drobiowy

Obowiązuje od:19.11.2015
Opakowanie:1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Smakolina

Obowiązuje od:01.02.2019
Opakowanie:1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena