Aromaty i ekstrakty

Aromaty i ekstrakty przypraw to substancje najczęściej stosowane jako dodatki do żywności. Konsumenci przyzwyczajeni są do charakterystycznych zapachów produktów mięsnych, jednak podczas procesów technologicznych część z nich ulega rozkładowi. Aby uzupełnić te straty, do produktów dodaje się naturalne lub syntetyczne związki aromatyczne, które znacznie podnoszą atrakcyjność wyrobów.

Esencja Rajska

Obowiązuje od: 10.01.2018
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność

Lunchmeat

mieszanka smakowo - zapachowa

Obowiązuje od: 12.02.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Smak pieprzu

Obowiązuje od: 09.05.2018
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Szynka wieprzowa

smak do wędzonek

Obowiązuje od: 28.01.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena