Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w calach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indiwidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy klient może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.

Aromaty i ekstrakty

Aromaty i ekstrakty przypraw to substancje najczęściej stosowane jako dodatki do żywności. Konsumenci przyzwyczajeni są do charakterystycznych zapachów produktów mięsnych, jednak podczas procesów technologicznych część z nich ulega rozkładowi. Aby uzupełnić te straty, do produktów dodaje się naturalne lub syntetyczne związki aromatyczne, które znacznie podnoszą atrakcyjność wyrobów.

Esencja Rajska

preparat smakowy do produkcji wędzonek

Obowiązuje od: 15.09.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność

Lunchmeat

mieszanka smakowo - zapachowa

Obowiązuje od: 12.02.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Smak pieprzu

mieszanka aromatyzująca do mięs

Obowiązuje od: 18.02.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena

Szynka wieprzowa

smak do wędzonek

Obowiązuje od: 28.01.2016
Opakowanie: 1 kg
Dawkowanie
Pikantność
Cena